menu

 kaart

 

 

 

 

Voorgerechten

“Bisque d’Homard” - rijk gevulde romige kreeftensoep - staartjes van de rivierkreeft - fijne groentjes. € 7,- / € 12,-

 

Huisgemaakte wildkroketten van haas - hert - everzwijn - crème van wintertruffel. € 8,- / € 14,50

 

Paté van de Polderhaas - chutney van veenbessen - zuurdesembrood. . € 12,75

 

In roomboter krokant gebakken kikkerbillen - look - peterselie - sjalotten. € 16,50

 

Gebakken ganzenlever - krokante bloedworst (slagerij Franssen) - Granny Smith appel - appelstroop. € 17,-

 

Hoofdgerechten

 

In roomboter gebakken biefstuk van ossenhaas - romige saus van milde groene peper. € 29,50

 

Gekonfijte eendenbout - zuurkool - gebakken bospaddenstoelen -  jus van Limburgse mosterd. € 27,50

 

Stoofpot van Polderhaas - Gieser Wildeman peertje - stamppot van spruiten - boerenspek. € 26,50

 

Gebakken hertenrug filet - rode kool met appeltjes - Grand Veneur saus.  € 34,50

 

In roomboter gebakken Noordzeetong / braadjus  / kriel aardappelen (Dagprijs)

 

Nagerechten

 

Bourbon vanille roomijs met warme saus van bittere chocolade - geslagen room € 8,50

 

Lauwwarm Gieser Wildeman stoofpeertje - kaneelijs - geslagen room. € 8,75

 

"Crème brûlée", bereid met vanille / sinaasappel / gebrand met bruine rietsuiker  € 7,50

 

Belgisch chocolade ijs / huisgemaakte advocaat / geslagen room € 8,50

 

Citroen-limoen sorbet / glaasje ijskoude Limoncello € 8,50

 

Assortiment van rauwmelkse kazen / zuurdesembrood / blauwe druiven € 12,50

 

 

 

Om de kwaliteit van onze gerechten te kunnen blijven garanderen, verzoeken wij vriendelijk om vanaf 8 personen uw keuze te beperken tot 3 verschillende voor- en/of hoofdgerechten.

Volg ons

Grote gracht 62

6211SX Maastricht

+31 (0)43 321 04 59

Reserveer nu!