menu

 kaart

 

 

 

 

Voorgerechten

Hand gesneden tartaar van Belgisch-Blauw rund - crème van truffel - croutons – kruidensla. € 16,-

 

In roomboter krokant gebakken kikkerbillen - look - peterselie – sjalotten.  € 17,-

 

Huisgemaakte kroketten van het Belgisch boerderij kalf – zachte dragon mayonaise. € 8,- /  € 14,-

 

Gebakken ganzenlever - krokante bloedworst (slagerij Franssen) - Granny Smith gekarameliseerde appel - appelstroop.  € 17,50

 

Parmezaan risotto – gegrilde aubergine – zwarte knoflook – pijnboompitten – basilicum € 14,50

 

“Bisque d’Homard” - rijk gevulde kreeftensoep - staartjes van de rivierkreeft - fijne groentjes.  € 7,50 / € 12,50

 

Hoofdgerechten

 

In roomboter gebakken biefstuk van ossenhaas - romige saus van groene milde peper. € 30,50

 

Gekonfijte eendenbout – zuurkool - gebakken bospaddenstoelen - jus van graanmosterd. € 28,50

 

Gegrilde entrecôte van het Belgisch boerderij kalf – saus van morille en truffel – gebakken akker paddenstoelen. € 29,50

 

Pasta tagliatelle met bospaddenstoelen – rucola – Parmezaan.   € 23,50

 

Op de huid gebakken doradefilet – crème van Charlotte aardappel – jus van wintertruffel. € 25,50

 

In roomboter gebakken Noordzee tong - braadjus - gebakken kriel aardappelen. Dagprijs

 

Nagerechten

 

Bourbon vanille roomijs - warme saus van bittere Belgische chocolade - geslagen room. € 8,75

 

"Crème Brûlée", bereid met vanille - sinaasappel - gebrand met bruine rietsuiker.  € 7,50

 

Belgisch chocolade ijs - huisgemaakte advocaat - geslagen room. € 8,75

 

Citroen-limoen sorbet - glaasje ijskoude Limoncello. € 8,75

 

Assortiment van rauwmelkse kazen / zuurdesembrood / blauwe druiven € 12,50

 

 

 

Om de kwaliteit van onze gerechten te kunnen blijven garanderen, verzoeken wij vriendelijk om vanaf 8 personen uw keuze te beperken tot 3 verschillende voor- en/of hoofdgerechten.

Volg ons

Grote gracht 62

6211SX Maastricht

+31 (0)43 321 04 59

Reserveer nu!